Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za kineski jezik Beograd

Sudski tumač za kineski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Ovlašćeni sudski tumač za kineski agencije Worldwide Translations Beograd visokostručno i veoma profesionalno, u dogovorenom roku i na dogovoreni način, dostavlja klijentu traženi prevod.. Sudski tumač za kineski jezik, prema zahtevu klijenta, prevodi i simultano na raznim konferencijama i sastancima. Tim Agencije Worldwide Translations, a tu se ubraja i sudski tumač za kineski jezik, čine profesori jezika, visokoobrazovani prevodioci, izvorni govornici, redaktori, lektori i stručni sudski prevodioci, koji brzo, tačno i uz povoljne cene, vrlo profesionalno obavljaju svoj posao.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Kineski je zvaničan jezik Narodne Republike Kine i nacionalni jezik kineskog naroda. U Tajvanu, Singapuru i Ujedinjenim nacijama je, takođe, službeni jezik. Svrstava se u kinesko-tajsku grupu jezika iz porodice kinesko-tibetanskih jezika. Vikipedija kaže da svaki peti stanovnik planete govori kineskim jezikom.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Agencija Worldwide Translations nudi i usluge prevođenja za koje je zadužen sudski tumač za kineski jezik – Beograd, jer se specijalizovani sudovi i ministarstva nalaze u Beogradu. Razna dokumenta, dozvole, uverenja o prebivalištu i druge spise sa kineskog na srpski i sa srpskog na kineski prevodi (usmeno i pismeno) i svojim potpisom i pečatom overava sudski tumač za kineski.