Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za makedonski jezik Beograd

Sudski tumač za makedonski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Prevodilačka agencija Worldwide Translations Beograd u svom timu ima i prevodioce za makedonski jezik. To podrazumeva da za potrebe farmaceutskih kuća, banaka, međunarodnih organizacija, međunarodnih advokatskih kancelarija i drugih klijenata, agencija može da ponudi i usluge koje pruža i sudski tumač za makedonski. Sudski tumač za makedonski jezik overava i, svojim potpisom i pečatom garantuje, istovetnost prevoda sa originalom pravnih i sudskih dokumenata, lekarskih nalaza, policijskih izveštaja, stručnih tekstova, tenderske i tehničke, kao i druge dokumentacije.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Makedonski jezik pripada grupi južnoslovenskih jezika. Formiran je od govora slovenskih plemena koja su doprla najdalje na jug Balkana. Jedan od njh, solunski, dao je u drugoj polovini IX veka osnovu prvog slovenskog književnog jezika, takozvanog staroslovenskog. U staroj makedonskoj pismenosti, sve do početka XII veka, primarna azbuka bila je glagoljica koju je tada zamenila ćirilica. U tom periodu su već izražene neke jezičke crte koje bliže povezuju makedonsku jezičku grupu. Savremeni tip makedonskog bio je u osnovi formiran već do XV veka. Makedonski dijalekti mogu se podeliti na zapadnu i istočnu grupu; granica ide dolinom Vardara sa prelaznim pojasevima na severu, prema srpskom, i na istoku prema bugarskim govorima.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za makedonski jezik – Beograd jeste "nadohvat ruke" svim klijentima kojima je na poslovnim sastancima, prilikom potpisivanja ugovora ili sklapanja međunarodnih ugovora potrebno prisustvo sudskog tumača. Sudski tumač za makedonski – Beograd agencije Worldwide Translations prevodi stručno, odgovarajućom terminologijom, overava i u veoma kratkom roku i po najpovoljnijim cenama dostavlja klijentu traženi prevod.