Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za norveški jezik Beograd

Sudski tumač za norveški jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Agencija Worldwide Translations, pored usluga prevođenja na ostale svetske jezike, nudi usluge vrhunskog prevođenja i na norveški jezik ili sa norveškog na neki drugi jezik. I sudski tumač za norveški, prevodilac sa položenom zakletvom u Ministarstvu pravde, takođe se ubraja u renomirane, stručne prevodioce tima agencije Worldwide Translations. Sudski tumač za norveški jezik svoje prevode dostavlja klijentu u dogovorenom roku i na dogovoreni način – elektronskom poštom, faksom, brzom poštom, ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations Beograd.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Norveški jezik pripada severnogermanskoj podgrupi jezika. Govori se uglavnom u Norveškoj i među norveškim iseljenicima u SAD. Istorijski se deli na staronordijski (do 800. godine), staronorveški (do 1370. godine), srednjonorveški (do 1530. godine) i novonorveški.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sa apsolutnim poverenjem možete se osloniti na tim stručnih prevodilaca agencije Worldwide Translations, što podrazumeva i usluge koje pruža sudski tumač za norveški jezik – Beograd, jer su sva ministarstva a i specijalizovani sudovi u Beogradu. Sudski tumač za norveški jezik – Beograd svoje pismene prevode dostavlja elektronskom poštom, faksom ili na drugi način u dogovoru sa klijentom. Istovetnost prevoda sa originalom sudski tumač za norveški – Beograd overava i za to jemči svojim potpisom i pečatom.