Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumac za portugalski jezik Beograd

Sudski tumac za portugalski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Prevodilačka agencija Worldwide Translations Beograd ima dugačku listu dugogodišnjih klijenata, čije je poverenje stekla vrhunskim prevodima tima stručnjaka u raznim oblastima, poštovanjem dogovorenih rokova, profesionalnim odnosom i pristupačnim cenama. Sudski tumač za portugalski samo je deo tima vrhunskih prevodilaca. Sudski tumač za portugalski jezik prevodi sertifikate, lična dokumenta, izvode iz raznih registara, ovlašćenja sa portugalskog na srpski jezik i obrnuto, ali sa portugalskog na druge jezike ai sa drugih jezika na portugalski.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Portugalski jezik pripada grupi romanskih jezika. Kao i ostali romanski jezici i portugalski se razvio iz latinskog narodnog (vulgarnog). U sferu portugalskog ulazi i galješki kojim se govori u severoistočnoj Španiji. Portugalskim se govori u Portugaliji, Brazilu, Zelenortskim Ostrvima i brojnim državama bivšim portugalskim kolonijama.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

U ministarstvima, specijalizovanim sudovima i drugim državnim institucijama, na raznim sastancima, prilikom potpisivanja ugovora, neophodno je da prisustvuje i sudski tumač za portugalski jezik – Beograd. Pismeno i usmeno prevođenje, simultano ili konsekutivno, prema potrebama i zahtevima klijenata, obezbeđuje sudski tumač za portugalski jezik – Beograd. Overen prevod dostavlja klijentu elektronskom poštom, faksom, poštom, ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations.