Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za slovački jezik Beograd

Sudski tumač za slovački jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Agencija Worldwide Translations Beograd jedna je od najpouzdanijih agencija za prevođenje u Srbiji. Stručnost saradnika, pouzdanost, profesionalnost i brzina krase ime agencije. U opis karakteristika spada i posao koji obavlja sudski tumač za slovački jezik. S obzirom na obimnu listu klijenata, sudski tumač za slovački pruža usluge prevoda ali i overava tačnost prevoda svojim pečatom i potpisom.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Slovački jezik jeste jezik iz grupe zapadnoslovenskih jezika i najsrodniji je češkom. Deli se na istočni, srednji i zapadni dijalekat od kojih se svaki deli na više govora. Jezik je manjina u Češkoj, Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini. Službeni je jezik u Republici Slovačkoj, AP Vojvodini i nekim opštinama i u Evropskoj uniji.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Stručni prevod na slovački jezik sa srpskog i sa srpskog na slovački, klijenti sa puno poverenja poklanjaju upravo prevodiocima agencije Worldwide Translations. Sudski tumač za slovački – Beograd veoma brzo i lako može biti na licu mesta ukoliko je potreban prevod u sudu, predstavništvu, ukoliko treba da prisustvuje potpisivanju ugovora, venčanju ili nekom drugom događaju, a prema želji klijenta. Overene prevode agencija Worldwide Translations najbržim načinom dostavlja poručiocu, na obostrano zadovoljstvo.