Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za slovenački jezik Beograd

Sudski tumač za slovenački jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Prevodilačka agencija Woldwide Translations, pored prevoda vrhunskih stručnjaka nudi i usluge koje pruža sudski tumač za slovenački jezik. Profesionalnost, tačnost, brzina, bogato iskustvo i povoljne cene, osim stručnosti, prepoznaju se i u poslu koji obavlja sudski tumač za slovenački. Poslovni sastanci, prezentacije, konferencije, tenderi, tehnička dokumentacija, lična dokumenta – sve to sudski tumač za slovenački prevodi i overava sopstvenim pečatom i potpisom.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Prema podacima slovenačkim jezikom govori oko 2.400.000 ljudi a maternji je jezik oko 1.750.000 ljudi. Zvanični je jezik u Republici Sloveniji i pripadnika slovenačkih manjina u Austriji (Koruška i Štajerska), Italiji (Beneška Slovenija, Rezija, Trst, Gorica), Hrvatskoj, Mađarskoj. Zvanični je jezik i Evropske unije. Slovenački je zapadnojužnoslovenski jezik porodice indoevropskih jezika.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Za potrebe klijenata, sudski tumač za slovenački – Beograd lako je i brzo dostupan upravo zbog specijalizovanih sudova i brojnih predstavništava koja se nalaze u Beogradu. Prevode i overena dokumenta, prema potrebi dostavljamo elektronskom poštom, faksom, brzom poštom, ali to čini i kurirska služba, koju je agencija Worldwide Translations osnovala kako bi uštedela vreme svojim klijentima.