Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za španski jezik Beograd

Sudski tumač za španski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Za poslovne sastanke, za prevode diploma, svedočanstava, ovlašćenja, lekarskih nalaza, agencija Worldwide Translations Beograd nudi usluge vrhunskih stručnjaka, prevodilaca, redaktora i lektora, ali i prevodilaca koji su položili zakletvu u Ministarstvu pravde, tj. usluge koje pruža sudski tumač za španski. Stručan, brz, vrhunski prevod i popularne cene omogućili su da prevodilačka agencija Worldwide Translations već godinama bude vodeća agencija u ovoj oblasti poslovanja. I sudski tumač za španski jezik svojom stručnošću i profesionalizmom doprinosi ugledu agencije i sticanju poverenja koje klijenti imaju u prevodilačku agenciju Worldwide Translations.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Španski jezik pripada grupi romanskih jezika. I španski je proizašao iz latinskog narodnog (vulgarnog) koji su Rimljani doneli na Ibersko poluostrvo kad su njime zavladali krajem I veka pre nove ere. Pored španskog, u Španiji se govori baskijski, katalanski i galješik. Jedan je od službenih jezika Organizacije ujedinjenih nacija.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Shodno tome da je prisustvo sudskog tumača neophodno u državnim institucijama i ministarstvima, prilikom potpisivanja ugovora, na venčanjima i sličnim prilikama, sudski tumač za španski jezik - Beograd agencije Worldwide Translations, lako dostupan, prevodi stručno, brzo, usmeno i pismeno, po veoma pristupačnim cenama. Za istovetnost prevoda sa originalom garantuje svojim potpisom i pečatom, kao i svojom izjavom.