Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za švedski jezik Beograd

Sudski tumač za švedski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Prevodilačka agencija Worldwide Translations Beograd, sa dugogodišnjom praksom u poslovima prevođenja, nudi i usluge koje pruža i ovlašćeni sudski tumač za švedski. Bez obzira na to da li je reč o usmenom prevođenju na sastancima, konferencijama, prilikom potpisivanja raznih ugovora ili je reč o prevođenju zakonskih akata, sudski tumač za švedski jezik agencije Worldwide Translations obezbeđuje stručan prevod u najkraćem roku i po veoma povoljnim cenama.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Švedski jezik pripada severnogermanskoj podgrupi jezika. Govori se u Švedskoj i delovima Finske i među švedskim iseljenicima u Sjedinjenim Američkim Državama. Istorijski se deli na staronordijski (do 800. godine), runski švedski (do 1526. godine), novošvedski (do 1900. godine) i savremeni švedski.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Za potrebe svojih vernih i stalnih klijenata, ali i za nove klijente koji su spremni da svoje poverenje poklone agenciji za prevođenje Worldwide Translations, agencija obezbeđuje i usluge koje pruža sudski tumač za švedski jezik – Beograd. Dostupan brzo i lako, sudski tumač za švedski jezik – Beograd i teritorijalno pripada sudovima koji se nalaze u Beogradu. Istovetnost prevoda sa originalom overava svojim potpisom i pečatom i u najkraćem roku prevod dostavlja klijentu u elektronskoj formi, faksom, poštom ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations.