Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za švedski jezik

Prevodilac za švedski jezik

Potreban Vam je prevodilac za  švedski jezik?

Na pravom ste mestu!

Stručni prevodioci i ovlašćeni sudski tumači za švedski pouzdano i kvalitetno prevode za Vas sve vrste tekstova stručne sadržine, beletristike i poslovne dokumentacije, bilo da Vam je potreban pismeni prevod švedski na srpski ili pak obratno, prevod na švedski sa srpskog. Na naše prevodioce možete se osloniti i ukoliko Vam je potrebno usmeno prevođenje konferencija i poslovnih sastanaka, bilo da je u pitanju simultano (detaljnije ovde) ili konsekutivno prevođenje (detaljnije ovde).

U našoj prevodilačkoj agenciji možete dobiti i kvalitetan prevod na švedski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa švedskog na druge strane jezike, bez obzira na vrstu prevoda. Mi govorimo sve jezike!

Imperativ u našem poslovanju jeste precizan prevod švedskog jezika u oba smera, bilo da Vam je potreban prevod sa švedskog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na švedski.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa švedskog na srpski (prevod švedski na srpski);
  • prevod sa srpskog na švedski;
  • prevod sa švedskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na švedski.


Švedski je zvanični jezik u Švedskoj i Finskoj i jedan od službenih jezika Evropske unije. Kao maternji jezik govori ga oko deset miliona ljudi. Švedski je blizak danskom i norveškom pa se govornici ovih jezika lako međusobno sporazumevaju.

Švedski jezik, naša specijalnost

Švedski jezik govori 10 miliona ljudi. Švedski je zvanični jezik 2 države sveta. Naši prevodioci za švedski jezik imaju višegodišnje iskustvo u svim vrstama profesionalnih poslovnih prevoda, tako da možete biti apsolutno sigurni u preciznost i kvalitet.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Poljskoj, SAD, Kanadi, Rusiji, itd, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski prevodioci i sudski tumači za švedski jezik agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.